Salatut Elämät -fanisivu

Salkkarit.info Foorumit Yleistä keskustelua Salkkareista Tätä et muuten tiennyt Salkkareista (clickbait) ;)

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #157 Vastaa
  Vipa
  Avainmestari

  Elokuvien esittelemiseen ja arvostelemiseen painottuvalla IMBD.com-sivustolla on lokakuulta 2015 sisäpiirin tietoa Salkkareista. Siellä nimittäin nimimerkki Matti Kaki kirjoittaa, että hänen tehtävänsä oli huolehtia Salkkarien videokasettinauhureista vuoteen 2001 asti. Silloin hän seurasi kuinka Salkkareita tehdään, ja hänen mielestään niitä tehdään ”tosi nopeasti”, niin nopeasti, ettei ole aikaa tehdä uusintaottoja.

  Kaikki pitää saada purkkiin mahdollisimman nopeasti — yhdellä otolla. Sen vuoksi hän antoi Salkkareihin kirjoittamassaan arvostelussa sarjalle pisteet 2/10; hän arvostaa stressaavissa olosuhteissa parhaansa tekeviä näyttelijöitä.

  Arvostelijan mukaan sarjassa on eräitä ammattitason näyttelijöitä, mutta siellä on myös monia nuoria henkilöitä, jotka saavat jatkoaikaa vain mikäli he suoriutuvat hyvin.

  Matti ihmettelee kuinka Salkkarit ovat vieläkin telkkarissa, ja arvelee suurimpana syynä siihen olevan, että monet suomalaiset voivat samaistua sarjassa esiintyviin hahmoihin.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Tätä et muuten tiennyt Salkkareista (clickbait) ;)
Tietosi:
+ 71 = 76


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.