Salatut Elämät -fanisivu

Salkkarit.info Foorumit Yleinen keskustelu O-ou! Tyyne Puustisen murha…

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #190 Vastaa
  Heppamiesten Tietotoimisto
  Vieras

  Kaikkien salkkarijanoisten sankari, keltaisen lehdistön kirkkain tähti, nimittäin Seiska-lehti, kertoo kuinka Woodstock-festarista on kulunut 50 vuotta. Sen takia Salkkarien spinoff-sarjoissa aiotaan valotella Ullan, Gunnarin ja muidenkin salattuja elämiä Woodstockin aikoihin. Keväälle 2019 on kuitenkin tulossa oikein jymy-yllätys, tällainen:

  ”Juhlajaksossa selviää vihdoin ja viimein Tyyne Puustisen murhaaja! Ulla selvittää asiaa, mutta ratkaisu yllättää kaikki.”

  Siinä kaikki! Ei vieläkään yksityiskohtia… Toisaalta seiskalaisten toimitustiimi paljasti samassa jutussa, joka ilmestyi 2.1.2019, että kevään varrella Moosessa, Vinottaressa ja sairaalassa esiintyy ongelmia työyhteisöissä, tullaan näkemään hevosia, ja Violan koulukiusaaminen paisuu sietämättömäksi.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: O-ou! Tyyne Puustisen murha…
Tietosi:
61 + = 63


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.