Salatut Elämät -fanisivu

Salkkarit.info Foorumit Henkilöt Lasse Sievinen

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #125 Vastaa
  Vipa
  Avainmestari

  Lasse Simo Sakari Sievinen on leski. Keski-ikäinen mies, jota Timo Jurkka näyttelee, asuu hänkin nykyisin Vaasassa kuten esimerkiksi Katri Sievinenkin. Lassea nähtiin lyhyissä Maikkarin nettitelevisiossa julkaistuissa Tuuliranta-sarjan jaksoissa.

  #202 Vastaa
  Kaarle
  Vieras

  Sievisen Lasse on MTVuutiset.fi:n mukaan, sillä en nähnyt tiistaista Salkkarien jaksoa, herättänyt pienimuotoista kalabaliikkia kommentoimalla poikansa Severin päätöstä lähteä sivariin sen sijaan, että hän on kävisi armeijan. Lasse on itse sotilasarvoltaan majuri… Hän sanoi Severille tällä tavalla: ”Herranjumala. Työkaverit nauraa itsensä kuoliaiksi, kun saavat tietää, että majurin poika on sivari!”

  #479 Vastaa
  CrytoExemi
  Vieras

  Tämä robotti auttaa sinua tekemään satoja dollareita joka päivä. http://go.hojagoak.com/0j35

  #480 Vastaa
  Incipiospz
  Vieras

  then only a few have reached us

  #482 Vastaa
  Fingerboardutp
  Vieras

  text carrier and protective

  #483 Vastaa
  SteveFrify
  Vieras

  水微晶玻尿酸 – 八千代

  https://yachiyo.com.tw/hyadermissmile-injection/

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Lasse Sievinen
Tietosi:
82 + = 84


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.