Salatut Elämät -fanisivu

Salkkarit.info Foorumit Yleistä keskustelua Salkkareista Kerttu ja Sami ovat yhdessä!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #201 Vastaa
  Vipa
  Avainmestari

  Hiiohoi, teiltä on varmaan jäänyt Seiskan JÄTTIUUTINEN lukematta kun ette ole tänne laittaneet siitä sanallakaan. Eli torstaina julkaistu kohujuttu alkaa näin:

  ”Salatut elämät -kaunotar Kerttu Rissanen, 23, on vihdoin valmis myöntämään suhteen näyttelijä Sami Uotilaan, 48. Pari on pitänyt yhtä jo vuoden päivät.”

  ”– Seurustelemme! Kaikki menee todella hyvin, ja työnteko yhdessä on ollut hauskaa. Suhteemme vaikuttaa työntekoon ainoastaan positiivisesti, sillä uskallamme heittäytyä ja puhua toisillemme suoraan. Kommunikaatiomme Samin kanssa on todella avointa, Kerttu kertoo.”

  😀

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Kerttu ja Sami ovat yhdessä!
Tietosi:
37 − = 32


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.