Salatut Elämät -fanisivu

Salkkarit.info Foorumit Henkilöt Ismo Laitela

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #84 Vastaa
    Vipa
    Avainmestari

    Ismo Kalervo Laitela on ikonisimpia julkkishahmoja Suomen televisiohistoriassa. Kauppiasyrittäjä Laitela on ollut mukana tammikuusta 1999 asti. Hän on monipuolinen henkilö, voisi sanoa, että hän on ”oikea” ihminen johon suomalainen ukko voi samaistua. Hän on esimerkiksi perusluonteeltaan yrittäjä ja on erityisen kokenut lähikaupan pyörittämisessä. Toisaalta rassukalla on monenlaisia ideoita, jotka aiheuttavat lähinnä huvitusta. Hän esimerkiksi suunnitteli oman televisio-ohjelman tekemistä. Siinä hän ajatteli näyttävänsä kotiniksejä, ja myyvänsä sarjan käyttöoikeuden Ari-Pekka ”AP” Isolalle.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Ismo Laitela
Tietosi:
91 − = 90


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.