Salatut Elämät -fanisivu

Salkkarit.info Foorumit Yleinen keskustelu Kämppä tyhjänä

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #198 Vastaa
  Tartsan
  Vieras

  Oletteko seuranneet Katsomossa sitä Kämppä tyhjänä -webbisarjaa? Se on spinoffi Salkkareista, jonka pituus on tämänhetkisten suunnitelmien mukaan 15 jaksoa. Niistä ensimmäiset viisi ilmestyivät toukokuussa ’08 ja sen jälkeen toiset viisi elokuussa ’08. Kolmas tuotantokausi on JUURI NYT käynnissä. 😀 Mtv kuvailee uutta Kämppä tyhjänä -kautta näin:

  ”Jiri ja Eva ovat työmatkalla ja kämpät jäävät nuorison käyttöön. On aika järjestää ikimuistoiset bileet, pitää hauskaa ja tutustua sen varjolla vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Ystävyys on koetuksella, kun kisaillaan samoista ihastuksista ja sekoillaan tunteiden carting-radalla. Viimeistään Sepon pontikkapannun comeback räjäyttää kirjaimellisesti bileet ja nostaa tennarit kattoon.”

  #206 Vastaa
  reva
  Vieras

  Tjoo, toihan sisälsi kolme kautta ja niistä vimppa oli viime kesänä. Eli tämä on vähän niin kuin dööd.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Vastaus #206 kohteessaKämppä tyhjänä
Tietosi:
51 − = 41


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Liity uutiskirjeen jäseneksi 💰🎁💶 Yhteistyökumppanimme tarjoavat lukijoillemme palkinnoksi ilmaista pelirahaa ja ilmaiskierroksia. Kaikki palkinnot tulevat ilman talletusta. Syötä alle tietosi nähdäksesi heti minkä palkinnon olet voittanut. Voittotiedot ja ohjeet lähetetään sähköpostitse.